Fase 4: Woonrijp

Zodra langs een straat alle woningen gereed zijn, wordt de straat woonrijp gemaakt. Dat houdt in dat de definitieve inrichting (bestating en groenvoorziening) wordt aangelegd. Bij het woonrijp maken plaatsen wij ook de definitieve waterspuwer. Wanneer uw straat woonrijp wordt gemaakt is op dit moment nog niet aan te geven.

 

 

 

 

 

 

 

Wij verwachten deze week de planning voor het woonrijp maken gereed te hebben en in de loop van volgende week hier op de projectsite met u te kunnen delen. Dus houd u graag deze projectsite in de gaten! De eerste keer delen wij de planning ook in een nieuwsbrief met u delen. Daarna wordt via deze projectsite de planning actueel gehouden. Wij verwachten dat wij direct na de bouwvak 2020 kunnen starten met het woonrijp maken van de eerste straten in uw wijk. 

 

Oh jee, u gaat verhuizen!!

Paniek? Nee hoor! Wij gaan tijdig via deze site met u communiceren over de planning en eventuele wijzigingen. Dus blijf de projectsite regelmatig volgen. Mocht het zijn dat u dan net gaat verhuizen, dan zoeken wij samen met u naar een praktische oplossing. Uw verhuizing gaat wat ons betreft altijd door! Wij vragen u wel zelf actief te informeren en te reageren. Neem bij vragen contact op via het contactformulier op de projectsite of via de email: reitdiep.fase3@arcadis.com. Bezoek eventueel onze informatie-unit op Reitdiep fase 3.

 

 

 

Bent u nieuwsgierig hoe uw straat er uiteindelijk uit komt te zien: zie onze ontwerptekeningen van de woonrijp situatie. Onder het menublad Informatie vindt u ook andere ontwerptekeningen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

­

 

 

gallery/img-20180917-wa0017
gallery/arcadis

Nieuws!!!